Problematika dědictví v podnikatelské činnosti - Dvořáková, Jitka (2004)
Vymezení základních aspektů dědictví podle občanského zákoníku, možnosti forem dědění z hlediska podnikatelské činnosti, protiprávní praktiky tunelování, návrh de lege ferenda z hlediska ochrany věřitelů a rozbor konkrétního případu