Problematika dědictví v podnikatelské činnosti - Dvořáková, Jitka; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vymezení základních aspektů dědictví podle občanského zákoníku, možnosti forem dědění z hlediska podnikatelské činnosti, protiprávní praktiky tunelování, návrh de lege ferenda z hlediska ochrany věřitelů a rozbor konkrétního případu
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: dědické právo; občanské právo; podnikání; řízení o dědictví; management [obor dipl. práce]; ochrana věřitelů; diplomové práce; inheritance and succession; civil law; business; master's theses