Rozvoj jihlavského regionu - Kohout, Jan (2004)
Charakteristika mikroregionu Jihlavsko a města Jihlavy. Popis konkrétních projektů podpory podnikání a cestovního ruchu a různé zdroje jejich spolufinancování