Rozvoj jihlavského regionu - Kohout, Jan; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Charakteristika mikroregionu Jihlavsko a města Jihlavy. Popis konkrétních projektů podpory podnikání a cestovního ruchu a různé zdroje jejich spolufinancování
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: regionální rozvoj; podpora regionálního rozvoje; strukturální fondy; Jihlava (Česko : oblast); management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional development; government aid to regional development; structural funds; Jihlava Region (Czechia); master's theses