Psychologické aspekty kvality života - Kuriš, Radek; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Katedra managementu veřejného sektoru (2004)
Práce se zaměřuje na analýzu běžně používaných indikátorů kvality života. Podrobně je zpracován indikátor kvality života - bezpečnost obyvatelstva
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: kvalita života; osobní bezpečnost; anketety; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; quality of life; personal safety; master's theses