Platba za diagnózu (DRG) a její vliv na ekonomiku nemocnice - Mostecká, Nicol; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Seznámení se s klasifikačním systémem úhrady akutní lůžkové péče DRG v nemocnicích, zkušenosti s jeho využitím v evropských zemích, snahou o zavedení DRG v ČR a rolí VZP a Ministerstva zdravotnictví v procesu zavádění DRG
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: ekonomika zdravotnictví; zdravotní politika; management [obor dipl. práce]; platby za výkon; diplomové práce; medical economics; health policy; master's theses