Bankovní produkty Československé obchodní banky, a.s., Poštovní spořitelny - Mikoláš, Petr (2004)
Vývoj a postavení ČSOB, Poštovní spořitelny na bankovním trhu. Analýza a popis jejích bankovních produktů z pohledu klienta a banky