Bankovní produkty Československé obchodní banky, a.s., Poštovní spořitelny - Mikoláš, Petr; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vývoj a postavení ČSOB, Poštovní spořitelny na bankovním trhu. Analýza a popis jejích bankovních produktů z pohledu klienta a banky
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: bankovní služby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bank services; bachelor's theses