Životní prostředí - Horníková, Lenka; Malechová, Magdalena, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Základní informace o příčinách znečištění životního prostředí (ovzduší, vodstva, půdy, vlivu na lidské zdraví) a zhodnocení pozitivních a negativních důsledků znečištění
Vedoucí práce: Magdalena Malechová
Text práce v jazyce německém
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: životní prostředí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environment; bachelor's theses