Strategická analýza podniku DIVA Center, s.r.o. - Denková, Petra; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Strategická analýza vývoje a současné strategické pozice konkrétní firmy a její východiska
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: konkurenceschopnost; hospodářská soutěž; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; bakalářské práce; competitiveness; competition; bachelor's theses