Leasing - alternativa financování investic - Sýkorová, Otilie; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Význam leasingového financování, výhody a nevýhody, srovnání leasingového financování investic na konkrétním příkladu z praxe
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: investice; finanční leasing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; investments; financial leasing; master's theses