Jazykové požadavky podniků na manažery v přijímacím řízení - Karásková, Olga; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza struktury požadavků kladených na manžery v přijímacím řízení
Vedoucí práce: Jana Polívková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: personální management; přijímací řízení; jazykové dovednosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; employee selection; linguistics competences; master's theses