Fyzická osoba jako předmět kupní smlouvy - Hladká, Ilona; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zhodnocení možnosti nákupu a prodeje fyzických osob ve vztahu k podnikatelské činnosti související se sportem
Vedoucí práce: Vlastimil Sítař
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: kupní smlouvy; sportovní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; purchasing contracts; sports management; master's theses