Pracovněprávní předpisy, řády a nařízení a jejich právní závaznost - Cimbálníková, Dana (2004)
Zhodnocení postavení a významu pracovních řádů, předpisů a nařízení zaměstnavatelů a jejich právní účinky a závaznost