Pracovněprávní předpisy, řády a nařízení a jejich právní závaznost - Cimbálníková, Dana; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zhodnocení postavení a významu pracovních řádů, předpisů a nařízení zaměstnavatelů a jejich právní účinky a závaznost
Vedoucí práce: Hana Budínová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: pracovní právo; management [obor dipl. práce]; zákoník práce; organizační řády; pracovní řády; diplomové práce; labor laws and legislation; master's theses