Reengineering procesu v konkrétní podnikatelské jednotce - Petříková, Veronika (2005)
Historický vývoj a teoretické zázemí reengineeringu, z něhož vychází při následné procesní dekompozici konkrétní podnikatelské jednotky. Implementace inovačních prvků do logistického procesu. Řízení konsignačních skladů