Reengineering procesu v konkrétní podnikatelské jednotce - Petříková, Veronika; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historický vývoj a teoretické zázemí reengineeringu, z něhož vychází při následné procesní dekompozici konkrétní podnikatelské jednotky. Implementace inovačních prvků do logistického procesu. Řízení konsignačních skladů
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; reengineering; management inovací; informační management [obor dipl. práce]; inovační strategie; diplomové práce; information management; reengineering (management); innovation management; master's theses