Culture and managers of Chinese companies - Zhu, Jie; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Čínská podniková kultura. Tradiční i současné znaky čínské ekonomie v souvislosti s touto kulturou. Možné směry vývoje čínského managementu
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; kultura organizace; podnikový management; kulturní vlivy (čínské); informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; corporate culture; industrial management; culture's influence (Chinese); bachelor's theses