Možnosti vysokorychlostního připojení na internet v České republice - Valentová, Petra; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Výběr informačních technologií pro WiFi sítě. Základní zjištění provozních podmínek na vybraných komerčních i nekomerčních sítích ČR
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; informační sítě; internet; TCP/IP (přenosový protokol); informatika [obor bakal. práce]; vysokorychlostní připojení k internetu; bakalářské práce; informatics; information networks; Internet; TCP/IP (transmission protocol); bachelor's theses