Elektronický podpis - možnosti použití v ČR v roce 2004 - Horník, Jiří; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2004)
Elektronický podpis - význam a technika šifrování. Elektronický podpis v legislativě ČR. Postup při jeho zavádění
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; elektronický podpis; informatika [obor bakal. práce]; právní rámec; bakalářské práce; informatics; electronic signatures; bachelor's theses