Analýza informací v mimořádných událostech - Juříček, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2004)
Teoretický rozbor zpracování informací v mimořádných situacích je proveden na historické události napadení Pearl Harboru. Vymezení systémových pojmů, životní cyklus informace, informační procesy v organizaci, komunikace a případová analýza zpracování informací. Dezinformace. Efektivní zpracování informace
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; zpracování informací; dezinformace; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; information processing; disinformation; bachelor's theses