Vizuální komunikace - Nebesař, Jakub; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2004)
Vymezení prostředků vizuální komunikace. Charakteristika komunikačního procesu. Neverbální komunikace. Firemní působení na okolí. Webové stránky
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; manažerská komunikace; vizuální komunikace; informatika [obor bakal. práce]; komunikace v podniku; bakalářské práce; informatics; communication in management; visual communication; bachelor's theses