Systémový přístup k řízení rozvoje podnikové kultury organizace - Skokanová, Radka (2005)
Úvod do problematiky kritických faktorů úspěchu na základě modelu "7S" a modelu komponent organizace. Podrobnější rozpracování kritického faktoru podnikové kultury v rámci modelu komponent organizace. Analýza konkrétní organizace