Systémový přístup k řízení rozvoje podnikové kultury organizace - Skokanová, Radka; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Úvod do problematiky kritických faktorů úspěchu na základě modelu "7S" a modelu komponent organizace. Podrobnější rozpracování kritického faktoru podnikové kultury v rámci modelu komponent organizace. Analýza konkrétní organizace
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; kultura organizace; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; corporate culture; master's theses