UMTS a vliv mobilní komunikace na firmu - Holý, Tomáš (2004)
Vývoj mobilních sítí. Synchronizace a přenos dat. Současná nabídka služeb českých mobilních operátorů. Vliv mobilní komunikace na firemní sektor