UMTS a vliv mobilní komunikace na firmu - Holý, Tomáš; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2004)
Vývoj mobilních sítí. Synchronizace a přenos dat. Současná nabídka služeb českých mobilních operátorů. Vliv mobilní komunikace na firemní sektor
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; mobilní komunikační systémy; mobilní komunikace; informační management [obor dipl. práce]; mobilní operátoři; diplomové práce; information management; mobile communication systems; mobile communication; master's theses