Problémy implementace informačních systémů pro malé podniky - Ježek, Stanislav, (2005)
Současné možnosti inovace a implementace informačních systémů v malých firmách. Možnost spojení s organizačními změnami v provozních oblastech. Zhodnocení významu informačních systémů