Problémy implementace informačních systémů pro malé podniky - Ježek, Stanislav; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Současné možnosti inovace a implementace informačních systémů v malých firmách. Možnost spojení s organizačními změnami v provozních oblastech. Zhodnocení významu informačních systémů
Vedoucí práce: Prokop Toman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; podnikové informační systémy; organizační změna; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; management information systems; organizational change; master's theses