Rozbor kritických faktorů úspěchu v příspěvkové organizaci (na konkrétním případě) - Příhodová, Jana (2005)
Stručná charakteristika pěti koncepcí kritických faktorů úspěchu podniku z pohledu malého a středního podniku. Příklad Dětské psychiatrické léčebny v Lounech