Rozbor kritických faktorů úspěchu v příspěvkové organizaci (na konkrétním případě) - Příhodová, Jana; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Stručná charakteristika pěti koncepcí kritických faktorů úspěchu podniku z pohledu malého a středního podniku. Příklad Dětské psychiatrické léčebny v Lounech
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; obchodní úspěch; malé a střední podniky; malé a střední podnikání; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; commercial success; small and medium-sized enterprises; small and medium-sized business; master's theses