Nemocnice I. - Háva, Petr, 1952- (Kostelec nad Černými lesy : Institut zdravotní politiky a ekonomiky, 2003)
Analýza postavení a hospodaření bývalých okresních nemocnic ve vztahu k reformě veřejné správy. Studie k otázce záměru tvorby nové organizačně právní úpravy fakultních nemocnic v ČR. Univerzitní nemocnice v SRN. Privatizace nemocnic v ČR. Restrukturalizace lůžkové zdravotní péče v ČR
Obsahuje bibliografii
Keywords: nemocnice; ekonomika zdravotnictví; zdravotní péče; reforma zdravotnictví; sborníky; hospitals; medical economics; health care; health care reform