Zjišťování některých osobnostních proměnných u studentů managementu se zřetelem k výkonu budoucí profese - Robošová, Lenka (2001)
Zjištění a analýza vybraných osobních proměnných u studentů manažerských oborů ve vztahu k možnostem predikce některých způsobů jejich budoucího jednání ve funkci manažera