Zjišťování některých osobnostních proměnných u studentů managementu se zřetelem k výkonu budoucí profese - Robošová, Lenka; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2001)
Zjištění a analýza vybraných osobních proměnných u studentů manažerských oborů ve vztahu k možnostem predikce některých způsobů jejich budoucího jednání ve funkci manažera
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2001
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2001
Keywords: osobnost; produktivita práce; sebeovládání; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personality; labor productivity; self-control; master's theses