Důvěryhodnost informací na internetu - Šťastný, Petr; Rosický, Antonín, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Informace a jejich validita. Internet jako zdroj informací. Kritéria hodnocení informací
Vedoucí práce: Antonín Rosický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; informace; informační zdroje; informatika [obor bakal. práce]; hodnota informace; bakalářské práce; informatics; information; information resources; bachelor's theses