Grafické uživatelské rozhraní webových stránek měst a obcí v ČR - Heczko, Pavel; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Webové stránky v současné prezentaci a komunikaci a kritéria jejich hodnocení. Zásady tvorby GUI webových stránek. Hodnocení webových stránek Ostravy a Ústí nad Labem
Vedoucí práce: Prokop Toman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; webové stránky; grafická uživatelská rozhraní; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; web pages; graphical user interfaces; bachelor's theses