Implementace produktu Oracle E-Business Suite (Oracle Lease Management) v bankovní instituci - Sejpal, Kamil; Adamec, Stanislav, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
AIM - metodika společnosti Oracle. Její aplikace na konkrétní projekt do leasingové společnosti
Vedoucí práce: Stanislav Adamec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; podnikové informační systémy; projektový management; Oracle (databázový systém); informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; management information systems; project management; Oracle (database system); master's theses