Návrh reengineeringu v organizaci - Šimek, Radek (2005)
Vývoj procesního řízení a reengineeringových přístupů. Užití těchto metod na konkrétním příkladu - redesign procesů pod vlivem nových technologií v letecké dopravě, např. E-letenky