Návrh reengineeringu v organizaci - Šimek, Radek; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Vývoj procesního řízení a reengineeringových přístupů. Užití těchto metod na konkrétním příkladu - redesign procesů pod vlivem nových technologií v letecké dopravě, např. E-letenky
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; podnikový management; reengineering; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; industrial management; reengineering (management); master's theses