Analýza řídícího systému společnosti Medin, a.s. - Koutenský, Vít (2005)
Historie a aktuální problémy společnosti. Analýza řídícího systému společnosti po nedávné restrukturalizaci. Snaha o řešení přetrvávajících problémů