Analýza řídícího systému společnosti Medin, a.s. - Koutenský, Vít; Adamec, Stanislav, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Historie a aktuální problémy společnosti. Analýza řídícího systému společnosti po nedávné restrukturalizaci. Snaha o řešení přetrvávajících problémů
Vedoucí práce: Stanislav Adamec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; podnikové informační systémy; restrukturalizace podniků; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; management information systems; corporate reorganizations; master's theses