Analytický pohled na vývoj informační společnosti v ČR - Kolínská, Kamila; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Pojetí informační společnosti a její charakteristiky. Statistický popis hlavních ukazatelů charakterizujících informační společnost. Srovnání mezinárodní úrovně informační společnosti v ČR a členských státech EU a OECD
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; informační společnost; informační gramotnost; Česko; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; information society; information literacy; Czechia; master's theses