Podnikatelský záměr public relations agentury (na konkrétním příkladě) - Procházka, Jiří (2005)
Formou podnikatelského plánu je analyzován a hodnocen podnikatelský záměr poskytovat služby z oblasti public relations v regionu Vysočina. Teoretická východiska pro tvorbu podnikatelského plánu. Charakteristika konkrétní firmy a zhodnocení realizovatelnosti podnikatelské myšlenky