Podnikatelský záměr public relations agentury (na konkrétním příkladě) - Procházka, Jiří; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Formou podnikatelského plánu je analyzován a hodnocen podnikatelský záměr poskytovat služby z oblasti public relations v regionu Vysočina. Teoretická východiska pro tvorbu podnikatelského plánu. Charakteristika konkrétní firmy a zhodnocení realizovatelnosti podnikatelské myšlenky
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; podnikatelské projekty; public relations; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; business planning; public relations; master's theses