Systémové pojetí hodnocení pracovníků v podniku (na příkladě konkrétní firmy) - Ondřejová, Lenka; Vodáček, Leo, 1933-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Stručná charakteristika podniku. Analýza systému hodnocení pracovníků. Návrh postupů k inovaci systému
Vedoucí práce: Leo Vodáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; personální management; řízení pracovního výkonu; hodnocení pracovníků; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; personnel management; performance management; rating of employees; master's theses