Analýza možností komunikace firmy s veřejností - Čumpelík, Jan (2005)
Způsoby komunikace firmy s veřejností s důrazem na komunikaci se zákazníkem. Využití IS v rámci zefektivnění firemní komunikace. Aplikace teoretických hledisek