Analýza možností komunikace firmy s veřejností - Čumpelík, Jan; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2005)
Způsoby komunikace firmy s veřejností s důrazem na komunikaci se zákazníkem. Využití IS v rámci zefektivnění firemní komunikace. Aplikace teoretických hledisek
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informační management; řízení vztahů se zákazníky; obchodní komunikace; informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information management; customer relationship management; communication in business; master's theses