Atestace informačních systémů veřejné správy - Rozsíval, Filip (2004)
Cíle a důvod atestací. Typy atestací. Obsah standardu ISVS č. 005 a atestace shody s tímto standardem. Plánovaná novela zákona 365/2000 Sb.