Atestace informačních systémů veřejné správy - Rozsíval, Filip; Doucek, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2004)
Cíle a důvod atestací. Typy atestací. Obsah standardu ISVS č. 005 a atestace shody s tímto standardem. Plánovaná novela zákona 365/2000 Sb.
Vedoucí práce: Petr Doucek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta informatiky a statistiky, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Dostupné též v tištěné podobě
Požadavky na systém nejsou definovány
Keywords: informatika; elektronická veřejná správa; informační systémy; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; electronic government; information systems; bachelor's theses