Pokus o vytvoření optimální metodiky ekonomického hodnocení zdravotnických zařízení - Svoboda, Zdeněk; Střítecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Hodnocení postupu pro hodnocení ekonomiky zdravotnických zařízení v ČR, který se opírá o metody finanční analýzy, hodnotící daný subjekt z hlediska produktivity, efektivity rentability
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: zdravotnická zařízení; ekonomika zdravotnictví; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; medical economics; financial analysis; master's theses