E-business v České repblice - Bružeňák, Daniel; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Práce charakterizuje aktuální situaci v ČR, porovnává ji se situací okolních zemí, analyzuje detailně na konkrétním příkladu kompletní cestu B2B i B2C, ukazuje nejen výrazné efekty pro obchodníka a zákazníka, ale i skutečnosti, které zatím brání výraznějšímu rozvoji e-businessu
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: elektronický obchod; internetový marketing; platební styk; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; electronic commerce; Internet marketing; payment; master's theses